Op zoek naar een handleiding?

Hier vindt u alle handleidingen van de producten die door ons worden verkocht op Bol.com. U kunt de desbetreffende handleiding gemakkelijk downloaden door op het product te tikken.

Wie zijn wij?

Vivid Green streeft naar volledige klanttevredenheid en focust zich op continue innovatie van een alsmaar uitbreidend assortiment met passie en gedrevenheid. Als online retailer op bol.com werken wij hard aan een assortiment vol uitstekende producten en passen wij ons constant aan naar de wens van jou als consument. Tevens verkopen wij onze producten alleen op bol.com.

Ons merk Vivid Green is opgezet met een maatschappelijk verantwoord doel voor ogen waarin duurzaamheid voorop staat. Wij zijn dan ook steeds weer opzoek naar nieuwe duurzame en innovatieve oplossingen voor het grote vraagstuk van nu; hoe kunnen wij ons steentje bijdragen aan het milieu? In ons eentje komen we misschien niet zo ver, maar samen staan we in de strijd voor duurzaamheid sterk; als consument maak jij het grootste verschil! Met een breed assortiment op het gebied van wonen, gadgets, lifestyle en nog véél meer is er binnen ons aanbod voor elk wat wils.

Ons doel? Simpel; consistent producten van kwalitatieve, ecologische én functionele waarde bieden met behulp van een alsmaar groeiende prijsbewuste en duurzame selectie. Ons gepassioneerde team combineert deze visie met uitstekende service en professionaliteit.

Heb je vragen over een bestelling, wil je meer weten over een product of ben je geïnteresseerd in ons streven naar duurzaamheid? Wij staan iedere werkdag voor je klaar en bieden ondersteuning bij elke soort vraag. Neem contact met ons op via de bestelpagina van je order op bol.com en je krijgt vandaag nog een reactie van ons!

Waarom kiezen voor Vivid Green?

Wij kiezen voor een maatschappelijk verantwoord beleid door duurzaam te ondernemen.

Daarbij snappen wij heel goed dat online aankopen soms moeilijk zijn. Je kan het niet zien, niet aanraken en niet gebruiken voordat je het koopt. Om je daarin gerust te stellen bieden wij jou de volgende garanties:

  • Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Er staat een supportteam voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden in zowel de Nederlandse, als Engelse taal
  • Is jouw aankoop niet wat je ervan had verwacht? Maak dan gebruik van onze 30 dagen bedenktijd. Binnen de eerste 30 dagen mag je altijd ruilen of retourneren
  • Vandaag besteld, morgen in huis!